Rosé Cistercien

Cistercien Rosé

For the Cistercien Rosé, the Zweigelt, St. Laurent and Pinot Noir grapes grown in the cooler sites of Gobelburg and Langenlois are used. After the harvest, the grapes – still with their stems – are softly pressed and then fermented. This type of rosé is somewhat similar to a white wine because no acid reduction is used to emphasise the fine fruity character with a streamlined elegance. Its fragrance and fruit nuances of wild cherry and fresh berries make this Rosé an optimal universal food companion.

 

Awards & Tasting Notes:
2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2005 |

 

Diese Website speichert einige Userdaten, um eine verbesserte, individualisierte Benutzung zu ermöglichen. Dies geschieht in Übereinstimmung mit den Vorschriften der EU Datenschutz-Grundverordnung. Wenn Sie diese Datenspeicherung nicht wollen, setzt diese Website ein Cookie auf Ihrem Computer, um diese Entscheidung (\"opt-out\") für die Dauer eines Jahres festzuhalten. Ich stimme der Datenspeicherung zu. | Ich lehne die Datenspeicherung ab.
711